Спробуйте приправу для гурки та куштуйте закарпатську традиційну страву - гурку. Компоненти цієї приправи, а саме майоран і мускатний горіх додають особливого присмаку. Цей смак відомий далеко за межами Закарпаття, адже гурка завойовує все нових симпатиків серед гурманів у різних регіонах країни.
Склад: цибуля, часник, майоран, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, мускатний горіх.
Спосіб приготування: легені, печінку, м’ясо із голови свинини відварити, відібрати від кісток, пропустити через м’ясорубку. Підсмажити на смальці дрібно нарізану цибулю, відварити рис. Все змішати посолити і заправити приправою Для гурки Огородник із розрахунку 5г приправи на 1кг фаршу.
В чисту промиту кишку набити підготовлений фарш за допомогою спеціального шприца, зав’язати кінці, поставити гурку в каструлю із окропом, довести до кипіння і варити 2-3 хв. на слабкому вогні, слідкуючи щоб не лопнула кишка, охолодити і запекти в духовці або підсмажити на сковорідці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Огородник |
Користувацькі характеристики | |
Артикул | 4820079242622 |
Вага | 50 г |
Тип | Приправи |
Властивості | Натуральна |
Доставка/Оплата | Мінімальна сума замовлення - 100 грн. Орієнтовний термін відвантаження товарів зі складу 2-3 дні. Замовлення доступні тільки з передоплатою. |
Країна виробництва | Україна |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Призначення | Для м'яса |
Тип | Набір |
Паковання | Папера |
- Ціна: 33 ₴