Пастернак в кулінарії відомий більше як приправа для додання маринадам пряного смаку і аромату. Без пастернаку не обійтися при консервуванні, тушкуванні м'яса або риби в томаті, приготуванні українського борщу. Саме пастернак додає борщу особливого аромату і смаку. Пастернаком ароматизують бульйони, пиво, овочеві рагу і салати. У смаженому вигляді пастернак входить до складу складних гарнірів до м'яса. За смаком смажений пастернак дуже приємний. Він ароматний і солодкий.
Склад: пастернак подрібнений.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Огородник |
| Вага | 500 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Артикул | 2000000720715 |
| Тип | Зелень |
| Властивості | Натуральні |
| Доставка/Оплата | Мінімальна сума замовлення - 100 грн. Орієнтовний термін відвантаження товарів зі складу 2-3 дні. Замовлення доступні тільки з передоплатою. |
| Країна виробництва | Україна |
| Країна реєстрації бренду | Україна |
| Призначення | Універсальна |
| Паковання | Флекс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 209 ₴

