Духмяний перець застосовується в кулінарії для приготування м'ясних та рибних страв, домашніх ковбас, рибних супів, юшок, борщів і бульйонів. В перці духмяному Карпатські травитм переплітаються такі аромати, як: гвоздика, мускатний горіх , кориця та чорний перець.
Рекомендації: використовується для приготування різних видів м’яса, головним чином баранини, підливок і других страв. Він добре доповнює овочеві страви, рибу, салати з риби,соуси до дичини, овочеві юшки, холодець, консервовані овочі.
Використовується для приготування різних маринадів, пудингів, печива, пирогів. У невеликій кількості надає своєрідний смак фруктовим компотам. У гарячі страви додається за півгодини до готовності.
Склад: перець духмяний горошок.
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Огородник |
| Вага | 20 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Артикул | 4820079242325 |
| Вид перцю | Перець запашний |
| Властивості | Натуральні |
| Доставка/Оплата | Мінімальна сума замовлення - 100 грн. Орієнтовний термін відвантаження товарів зі складу 2-3 дні. Замовлення доступні тільки з передоплатою. |
| Країна виробництва | Україна |
| Країна реєстрації бренду | Україна |
| Стан | Цілий |
| Паковання | Папера |
- Ціна: 38 ₴

