Духмяний перець застосовується в кулінарії для приготування м'ясних та рибних страв, домашніх ковбас, рибних супів, юшок, борщів і бульйонів. В перці духмяному Карпатські травитм переплітаються такі аромати, як: гвоздика, мускатний горіх , кориця та чорний перець.
Рекомендації: використовується для приготування різних видів м’яса, головним чином баранини, підливок і других страв. Він добре доповнює овочеві страви, рибу, салати з риби,соуси до дичини, овочеві юшки, холодець, консервовані овочі.
Використовується для приготування різних маринадів, пудингів, печива, пирогів. У невеликій кількості надає своєрідний смак фруктовим компотам. У гарячі страви додається за півгодини до готовності.
Склад: перець духмяний горошок.
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.
Основні | |
---|---|
Виробник | Огородник |
Вага | 20 г |
Користувацькі характеристики | |
Артикул | 4820079242325 |
Вид перцю | Перець запашний |
Властивості | Натуральні |
Доставка/Оплата | Мінімальна сума замовлення - 100 грн. Орієнтовний термін відвантаження товарів зі складу 2-3 дні. Замовлення доступні тільки з передоплатою. |
Країна виробництва | Україна |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Стан | Цілий |
Паковання | Папера |
- Ціна: 38 ₴