Куркума використовується майже в цілому світі як пряність, медичний препарат та як харчовий барвник. В народній медицині мелену куркуму застосовують при захворюванні жовчного міхура, печінки та нирок, а також для покращення травлення та підвищення апетиту.
Куркума Карпатські травитм мелена цілком натуральна спеція, адже в ній не містяться ароматизатори, барвники та підсилювачі смаку. Куркума має дещо гіркуватий, пряний смак і легкий аромат, який нагадує запах апельсина й перцю. Використовують спецію для приготування салатів, соусів, супів, рагу, крабів, для маринування овочів. Також пряність доповнює надзвичайним смаком омлети, пудинги, рис, макарони, яловичину та баранину.
Спосіб застосування: додавати у їжу в невеликих кількостях, на кінчику ножа: у плов - безпосередньо перед закладкою рису. Середня норма становить 0,25 ч. л. на 1 кг рису та 1/8 - 1/6 ч. л. на 1 кг інших продуктів.
Склад: куркума крейди.
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.
Основні | |
---|---|
Виробник | Огородник |
Вага | 50 г |
Користувацькі характеристики | |
Артикул | 4820079242165 |
Тип | Прянощі |
Властивості | Натуральна |
Доставка/Оплата | Мінімальна сума замовлення - 100 грн. Орієнтовний термін відвантаження товарів зі складу 2-3 дні. Замовлення доступні тільки з передоплатою. |
Країна виробництва | Україна |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Призначення | Універсальна |
Тип | Куркума |
Паковання | Папера |
- Ціна: 25 ₴