Лавровий лист Карпатські трави ТМ має приємний аромат і злегка гіркуватий смак. Пряність повністю зберігає свій пряний аромат та корисні властивості при сушінні.
В кулінарії лавровий лист застосовується для ароматизації бульйонів,супів, тушкованих страв, соусів. Він один з обов'язкових інгредієнтів для приготування розсолів і маринадів. Не рекомендується довго варити його з основним продуктом. Тому зазвичай лавровий лист кладуть в перші страви за 5 хвилин до готовності, а в другі - за 10 хвилин.
Спосіб застосування: в перші страви за 5 хвилин до готовності, в другі – разом з пасерованими овочами за 10 хвилин до закінчення тушкування, з розрахунком 1 лист на 1л рідини.
Склад: лавровий лист натуральний.
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.
Основні | |
---|---|
Виробник | Огородник |
Вага | 10 г |
Користувацькі характеристики | |
Артикул | 4820079240734 |
Тип | Зелень |
Властивості | Натуральна |
Доставка/Оплата | Мінімальна сума замовлення - 100 грн. Орієнтовний термін відвантаження товарів зі складу 2-3 дні. Замовлення доступні тільки з передоплатою. |
Країна виробництва | Україна |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Призначення | Для перших страв |
Тип | Лавровий лист |
Паковання | Папера |
- Ціна: 8 ₴