Лавровий лист Карпатські трави ТМ має приємний аромат і злегка гіркуватий смак. Пряність повністю зберігає свій пряний аромат та корисні властивості при сушінні.
В кулінарії лавровий лист застосовується для ароматизації бульйонів,супів, тушкованих страв, соусів. Він один з обов'язкових інгредієнтів для приготування розсолів і маринадів. Не рекомендується довго варити його з основним продуктом. Тому зазвичай лавровий лист кладуть в перші страви за 5 хвилин до готовності, а в другі - за 10 хвилин.
Спосіб застосування: в перші страви за 5 хвилин до готовності, в другі – разом з пасерованими овочами за 10 хвилин до закінчення тушкування, з розрахунком 1 лист на 1л рідини.
Склад: лавровий лист натуральний.
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Огородник |
| Вага | 10 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Артикул | 4820079240734 |
| Тип | Зелень |
| Властивості | Натуральна |
| Доставка/Оплата | Мінімальна сума замовлення - 100 грн. Орієнтовний термін відвантаження товарів зі складу 2-3 дні. Замовлення доступні тільки з передоплатою. |
| Країна виробництва | Україна |
| Країна реєстрації бренду | Україна |
| Призначення | Для перших страв |
| Тип | Лавровий лист |
| Паковання | Папера |
- Ціна: 8 ₴

